It i undervisningen


Kategorier:

Læringsmaterialer

PhET: Online fysik, kemi, matematik ...

Sjove, interaktive, videnskabsbaserede simuleringer af fysiske fænomener fra PhET™ projektet ved University of Colorado.

Gratis online fysik-, kemi-, biologi-, geografi- og matematik.

Link: phet.colorado.edu/en/simulations/translated/da

Vejledning

FriViden

Foreningen FriViden har til formål at hjælpe elever fra folkeskolens udskoling og ungdomsuddannelserne i Danmark med fri og gratis adgang til videoundervisning med teori, opgaveløsninger og forsøg i foreløbigt matematik, fysik og kemi.

Link: www.frividen.dk

Vejledning

join me - skærmdeling

Del samme skærm, når man ikke er i samme rum. Gennemgå dokumenter og design i fællesskab. join.me er et simpelt skærmdeling værktøj til møder på farten.

Link: https://join.me/

Didaktisk

teachersstream

Open source-netværk af online undervisere. Du er inviteret til at udveksle oplysninger, ressourcer, begivenheder og ideer. Du er også velkommen til at starte en særlig interesse gruppe.

Link: teacherstream.ning.com

Læringsmaterialer

Matematikportalen

Matematikportalen.dk er til for at hjælpe børn og unge med matematikken i folkeskolen og gymnasiet. Siden er udviklet af unge mennesker, der selv har et seriøst forhold til skolegang, og er i stand til at se problemerne fra elevens vinkel.

Link: matematikportalen.dk

Vejledning

Det digitale penalhus

Skolenetværket det digitale penalhus er en blog der henvender sig til skolelærere, der interesserer sig for og brænder for IT i undervisningen.

Følg bloggen på: penalnet.dk

Didaktisk

Undervis eleverne før de møder i skolen!

På en netværkskonference i Washington D.C. blev denne opsigtsvækkende idé præsenteret - Undervis børnene, før de kommer i skole.

Læs om denne filosofi på: blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2011/12/15/undervis-eleverne-f-248-r-de-m-248-der-i-skolen.aspx

Vejledning

Skolestuen

Blog om hvordan IT og internettet kan inddrages i undervisningen på alle klassetrin og i mange forskellige fag.

www.skolestuen.blogspot.com

Viser resultaterne 1 til 8 ud af 8

Side 1

Søg Send et forslag Home Login/logout